For å forstå golf må du oppleve golf

Du fortjener den best mulige opplevelsen. Det er tid for reiser og moro, og med hjelp fra noen som skreddersyr hele turen for deg, trenger du ikke å bekymre deg for noen ting. GO Sport Travel hjelper deg fra start til slutt, og planlegger en tur som er laget akkurat etter dine ønsker.

Reis med dem du måtte ønske

Kunne du tenke deg en golftur til England er dette perfekt for deg. Med et helt unikt nettverk er mulighetene uendelige. En aktiv ferie kan også inneholde fantastiske måltid i omgivelser du sent vil glemme. Med alt tilrettelagt har du bare en ting du er ansvarlig for, og det er å nyte turen!

Kombiner fotball og golf

Når vi sier alt er mulig, så mener vi absolutt alt. Go sport Travel har siden 2001 bygget opp et nettverk som gir deg helt spesielle muligheter for en opplevelse for livet. Med offisielle avtaler med Premier League og andre championship-klubber er det ingen problem å få til en kamp i løpet av turen.

Er du er golf-entusiast, men har ikke et ønske om å spille selv, ta turen til The Open Golf Championship. GO Sport Travel tilbyr mer en bare golfturer, Få mer informasjon på nettet.