Sommerferien kommer snikende

Endelig er vinteren på hell, og årets sommer begynner å nærme seg med museskritt. Dette betyr selvsagt at det er på tide å starte planleggingen av årets ferie, og da finnes det vel ingenting bedre enn å finne noe passende akkurat her i grenselandet!

Når det kommer til feriering i både Hedmark og Värmland så er det faktisk helt mulig å ta det litt på sparket. Med en fantastisk natur, fiskemuligheter, turmuligheter og generelt et svensk-norsk sommerparadis rett rundt hjørnet så er det ikke så mye mer man kunne ønske seg. I Hedmark har man blant annet den vakre Kongsvinger festning, flere spennende museer og ikke minst den kulturhistoriske domkirkeodden. Her finner man noe for hele familien. På Värmland-siden kan man besøke herlige herregårder, naturreservat eller kanskje dra på en hyggelig shoppingtur. Kombinerer man dem begge får man alt man trenger for den perfekte ferien.

Skulle man allikevel tenke at en liten tur utenlands (ja, da mener vi litt lengre enn til Sverige) også kunne være riktig denne sommeren, så kan man finne masse gode tilbud og tips til destinasjoner på nettet. Travelmarket er en av de største reisesidene på nett i Norge, og her kan man både få tips til reisemål, og i tillegg bestille billetter og hotell mens man først er i gang.

Skal man først på tur utenlands så trenger man ikke alltid å gå i andres fotspor. Kanskje tiden er inne for å prøve noe helt nytt, og heller bytte ut London med Bucuresti, eller Thailand med Sri Lanka. Mulighetene er mange og det er kun budsjett og fantasi som setter grensene. Velger man å reise litt utenfor allfarvei kan man plutselig oppleve og oppdage noe man aldri hadde drømt om, og komme hjem igjen med minner som varer livet ut.